Ukupno igara na..

utorak, 1. srpnja 2014.

PUZZLE FREAK - SLAGALICA IQ

Puzzle freak
Slagalica IQ
VAŠA REKLAMA OVDJE Klikni Ovdje
 OPIS IGRE

Slagalica IQ, kad vidite ovo IQ znači da se ovdje radi o provjeri vašeg znanja. Upravo tako, samo što je ovo igra spoj Čovječe ne ljuti se, slagalice i znanja.
Baca se kockica kao i u svakoj igri čovječe ne ljuti se ili ludo game, pomiče se figurica za vrijednost koja je na kockici, no nakon svakog bacanja slijedi nagrada ili glavolomka. Provjerava se vaš znanje, oštro oko, snalažljivost.....
Pri svladavanju prepreka poput recimo igre razlike, labirinta i sl vaš uspijeh ovisi koliko ste bili snalažljivi. Ako rješite zagonetku IQ tj kvocijent inteligencije raste, a ako ne uspijete naći rješenje u predviđenom vremenu IQ opada. Osi rasta ili opadanja IQ-a uspješnost u rješavanju zagonetki ovisi o tome tko će sljedeći bacati kocku.
Za razliku od čovječe ne ljuti se ovdje nije bitno tko će prvi ući u cilj već tko će u cilj ući pametniji.

Ova igrica je i multiplayer što znači da ju može igrati više igrača (najviše 4) tako da ju možete igrati i sa svojim prijateljima, braćom, sestrama. Na žalost ne možete igrati s prijateljima na drugom računalu već samo na jednom. Može se igrati do 3 različita prijatelja ili računala ovisi o vama.

Sva ostal pravila upoznat ćete tijekom igre

Nema komentara:

Objavi komentar

DA BI POSTAVLJALI KOMENTARE MORATE BITI ČLAN A DA BISTE BILI ČLAN TREBA VAM GOOGLE RAČUN (NPR. GMAIL)AKO STE IKADA POSTAVLJALI VIDEO NA YOUTUBE ONDA IMATE I GOOGLE RAČUN

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

FACEBOOK FANOVI

Blogger Gadgets